Over Allround

“Gezondheid als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.” – Institute for Positive Health

En laat dat nu ook net het motto zijn van Allround Training Ede. Vanuit deze overtuiging trainen en begeleiden wij jou naar een gezonde en fitte levensstijl.

Als je je eigen gezondheid kunt managen, zul je al snel ervaren dat je een enorme groei doormaakt op fysiek, mentaal en sociaal vlak. We stimuleren je dan ook om deze kennis te delen met je omgeving, zodat iedereen dezelfde groei kan doormaken.

Bij Allround Training Ede heb je de keuze uit verschillende trainingen. Of je nu enthousiast wordt van een wekelijkse outdoor bootcamp, een betere balans op wilt bouwen tussen lichaam en geest of liever in onze trainingsruimte werkt aan je uithoudingsvermogen, er is voor ieder een passende training. Onze trainers hebben elk hun eigen talenten die ze mogen inzetten bij het begeleiden van deze trainingen. Samen werken we aan jouw doel: een gezondere, fittere en sterkere versie van jezelf!

Onze trainingen Onze trainers

Beweging

Veel bewegen, veel zweten én verbranden: dat is waar het om draait bij onze trainingen. Onze trainers gaan een uitdaging niet uit de weg en zullen er dan ook alles aan doen om het beste uit jou te halen.

Het resultaat? Je gaat met een voldaan gevoel naar huis, zult op termijn al snel het resultaat merken (zowel fysiek als mentaal) en je kunt niet wachten totdat je weer mag trainen bij Allround Training Ede!

Rust

Voldoende rust nemen is net zo belangrijk als  voldoende bewegen. Je spieren hebben tijd nodig om te herstellen en het is daarom van groot belang dat je je lichaam de tijd gunt om te ontspannen en te herstellen. 

In onze trainingen besteden we dan ook veel aandacht aan het opbouwen van een betere balans tussen lichaam en geest. Onze training yoga is in het bijzonder gericht op het beheersen van stress in het dagelijkse leven, het versterken van je lichaamshouding en het vormen van een eenheid tussen lichaam en geest.

 

Voeding

Ieder mens is uniek en heeft daarom ook een unieke voedingsbehoefte. Welk voedingspatroon je ook toepast, het is altijd belangrijk om bewust en gevarieerd te eten. Daarbij focussen we ons op natuurlijke voeding, omdat bewerkt voedsel voor het lichaam moeilijker is om te verteren. Wil je een persoonlijk advies of een op maat gemaakt voedingsschema, passend bij jouw doel? Klik voor meer informatie om een voedingsplan op maat aan te vragen!

Meer informatie

Positiviteit

Wij zijn ervan overtuigd dat, wanneer je fysiek sterker wordt, je mentaal groeit. Je gaat lekkerder in je vel zitten en dat ook uitstralen naar mensen in je omgeving. Hoe gaaf is dat! Tijdens onze trainingen focussen we op doorzettingsvermogen en positiviteit en stimuleren we je om deze positieve instelling te delen met jouw omgeving.

Kom trainen bij Allround Training Ede!

Wil jij ook werken aan een fittere, gezondere en sterkere versie van jezelf?

Kom dan trainen bij Allround Training Ede! Je krijgt van ons altijd 2 proeflessen cadeau om een training uit te proberen, zodat je kunt ontdekken of het iets voor jou is.

Proefles aanvragen Lesrooster