Team

Annelies

‘You don’t have to be big or strong to achieve success, just determined.’

De waarheid als een koe wat mij betreft, want ‘determination’ heeft mij als mens, militair en oud-(sub)topsporter gebracht tot waar ik uiteindelijk gekomen ben. Via een omweg weliswaar, want in mijn jeugd had ik -brilletje op mijn neus en neus in de boeken- een haat/liefde verhouding met sport.

In de jaren tussen 2003 en 2018 heb ik alles gelopen wat er te lopen viel. Civiel én militair. Van het NK 3000m op de baan tot het Militair Wereldkampioenschap Marathon in Suriname. Een geweldige tijd waar ik enorm van heb genoten. Van mijn talent heb ik het daarbij nooit moeten hebben, wel van mijn motivatie en -vooral!- het plezier in de sport.

En nu ben ik terug bij waar ik begonnen ben. In de sportschool. Waar ik beweeg op muziek en geniet van circuittraining. Lopen doe ik ook nog. Mét en zonder gewichtsvest. Want dat militaire trekje, tja, dat krijg je er nou eenmaal niet meer uit!

Ik geloof oprecht dat plezier in sport het allerbelangrijkste is. Dan mag het best (eventjes) pijn doen, kun je diep, het beste uit jezelf halen en genieten van je prestatie. Op welk niveau dat ook is! Ik sport niet omdat het ‘moet’, maar omdat het leuk is. Zeker samen, want samen is álles leuker. En dát gevoel, dát enthousiasme hoop ik in al mijn lessen bij Allround door te kunnen geven.