Team

Bryan Verweij

Wat sport doet met een mens? Het kan je leven veranderen. Althans dat deed het voor mij.

Ik was vroeger niet echt een beweeglijk kind. Ja, ik voetbalde wel en zo, maar echt sporten, dat was aan mij niet besteed. Best jammer. Ik heb namelijk een moeilijke periode achter de rug waar het me zeker had kunnen helpen. Tot 2017 ging het niet zo goed met me, maar Gerdo gaf me een kans. Een belangrijke kans.

Vanaf 2018 begon ik met een stage bij Allround en kwam ik er langzaam, maar zeker achter hoe belangrijk sporten is. Het gaf me structuur en perspectief. Ik kreeg steeds meer energie en werd sterker en niet alleen fysiek. Ook mentaal gebeurde er veel. Ik kon mijn leven een positieve wending geven. Dat is de kracht van sport. Net één keer vaker opstaan dan je valt en de trots die je ervaart als je dat op eigen kracht kunt.

Na twee jaar stage en het behalen van mijn Fitnesstrainer A diploma, ben ik vanaf juni 2021 in dienst gekomen bij Allround. Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van dit sterke trainersteam. Dat was voor mij een heel bijzondere mijlpaal, maar: ik ben nog lang niet klaar. Ik zal mezelf blijven verbeteren en opleidingen blijven volgen om een nog betere trainer te worden, want dat is mijn doel.

Bewegen is ondertussen mijn hele leven. Ik vind het geweldig om afwisselende trainingen te bedenken en te geven. Ik wil heel graag andere mensen helpen, ze de liefde voor het sporten meegeven en ze vooral gezonder, fitter en sterker te maken.