Team

Dyllan Wien

Mijn naam is Dyllan Wien:

Gecertificeerd Trainer/coach, ik zeg altijd; geef het een naam.. Erkenning is leuk, maar geen prioriteit, ik vind opzoek gaan naar je eigen kwaliteiten en hoe deze te gebruiken veel interessanter.

‘Voldoening brengt ontwikkeling, succes brengt leegte’.

Niet zelf bedacht, maar precies mijn gevoel in alfabetische volgorde. Als trainer voel ik altijd de uitdaging om samen opzoek te gaan naar jouw doelstellingen, als je dit al weet is dat vooral een pluspunt. Dat is wat ik graag doe. Met mensen werken in combinatie met mijn drift naar sport is voor mij de perfecte balans.

Hoe dat zich heeft ontwikkeld?

Al sinds kleins af aan lekker druk met sporten. Heel kort heb ik gevoetbald, maar al snel maakte ik een switch naar het beoefenen van verschillende vechtsporten die ik zo’n 9 jaar, gemiddeld 20 uur in de week, beoefend en gedoceerd heb. Door blessures aan mijn hand kon ik de sporten helaas niet meer met die intensiteit blijven doen en ik ben ik fanatiek gaan fitnessen. De drive om te bewegen is altijd groot geweest, omdat ik weet wat het mij opleverde.

Ook was dit het moment dat ik heb beseft waar mijn hart ligt, namelijk die positiviteit doorgeven, tevens was dat het moment van overtuiging dat sporten meer is dan bewegen alleen:• Het is samen komen • Het is samen verder komen • Hard werken in een plezierige en veilige omgeving Graag zie ik je in 1 van mij lessen om samen te werken aan het zichtbaar maken en behalen van jouw doelstellingen!