Team

Joyce van Assen

Vanaf jongs af aan heb ik altijd gesport, het begon met honkbal en softbal en later ook kickboksen en fitness. Toen ik ouder werd, kon ik helaas niet meer sporten door mijn gezondheid. Dit heeft enkele jaren geduurd. Toen ik vervolgens via Pieter bij de eerste stappen van Allround werd betrokken en ervaarde dat ik weer kon sporten, hier weer energie uit kon halen en weer mijn lichaam sterker kon maken, was ik dan ook meer dan gelukkig. Dit is precies waarom ik trainer ben geworden, het beste uit mensen halen.

Training helpt om je onder andere fitter, beter en blijer te voelen.  Week na week ga je vooruit door consistent te trainen. Training is niet alleen een doel op zich maar het is ook een middel om persoonseigenschappen te ontwikkelen als discipline en doorzettingsvermogen maar ook teamspirit en geduld. Ik wil je graag laten ervaren dat door training (en voeding) je ongelooflijke resultaten kunt behalen.

Trainen en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je hebt brandstof nodig om goed te kunnen trainen. Veel sporters weten helaas niet wat ze nodig hebben wat betreft voeding om alles uit hun training te halen, hier ligt mijn specialiteit. Voor alles omtrent voeding kun je bij mij terecht. Hiervoor werkt Allround Training Ede samen met New You, Food & Coaching Te denken valt aan voeding rondom de training maar ook voeding bij chronische ziekte. Persoonlijke aandacht staat bij mij centraal omdat iedereen een eigen verhaal en verleden heeft en geen enkel lichaam hetzelfde reageert.