Move Your Feet

  • Doel: Sneller en beter hardlopen
  • Soort: Conditie, looptraining
  • Waar: Startlocatie parkeerplaats van Pannenkoekenhuis Kernhem (Kernhemseweg 3, Ede)
  • Wanneer: Elke woensdagavond om 18.45u

Move Your Feet

Loop jij al hard? Maar wil je sneller worden of je techniek verbeteren? Dan is deze nieuwe training iets voor jou. Vanaf nu kun je bij Allround Training Ede wekelijks deelnemen aan de nieuwe training Move Your Feet.

De training wordt gegeven door onze ervaren hardlooptrainster Joyce en start elke woensdagavond om 18.45u. Startlocatie is de parkeerplaats van Pannenkoekenhuis Kernhem (Kernhemseweg 3 in Ede). De training duurt ongeveer een uur.

De training Move Your Feet bestaat uit een afwisseling van looptraining en techniektraining. De verdeling van deze onderdelen verschilt per training en kan bijvoorbeeld bestaan uit een duurloop of intervaltraining. Elke les focussen we op het verbeteren van jouw looptechniek zodat je sneller wordt en je langere afstanden kunt lopen op een effectievere manier.

Klinkt dit als iets voor jou? Om voor alle deelnemers het maximale uit dit trainingsprogramma te halen, stellen we als voorwaarde dat je minimaal 15 minuten achter elkaar kunt hardlopen. Je snelheid is niet relevant!

Boek een proefles!