Personal training 2.0

Begeleiding van personal trainer én voedingsspecialist

Nieuw bij Allround Traning Ede: Personal Training die nét even verder gaat. Samen gaan we aan de slag met behalen van jouw persoonlijke doelen. En omdat bewegen niet zonder voeding gaat, bieden we deze unieke combinatie aan. Gedurende minimaal 16 weken word je begeleid door een personal trainer én een voedingsspecialist.

 

Personal training op maat

Vind je het lastig om het sporten zelfstandig vol te houden en wil je dit keer écht resultaten boeken? Dan is personal training echt iets voor jou. Met jouw eigen personal trainer werk je aan een fysiek én mentaal fittere versie van jezelf. Welk doel je ook wil bereiken: of dat nu meer spiermassa, een strakker lijf of een betere conditie is.

De trainingen van Allround Training Ede zijn gevarieerd, functioneel en op maat gemaakt voor jou. Zo krijg je een trainingsprogramma dat écht bij jou past.

 

Professionele begeleiding op het gebied van beweging en voeding

Om een optimaal en duurzaam resultaat te kunnen behalen, krijg je gedurende jouw personal training bij Allround Training Ede ook begeleiding en advies op het gebied van beweging en voeding. Allround Training Ede heeft de afgelopen jaren tientallen Allrounders geholpen met het realiseren van een gezondere én fittere levensstijl . Op basis van jouw doel, maakt de personal trainer een voedingsplan, dat we zullen bijstellen waar nodig, volledig afgestemd op jouw wensen.

 

Duur van de personal training

De minimale duur van de training is 16 weken. Je hebt de keuze tussen 1 of 2 uur per week persoonlijke begeleiding die je in kunt plannen op een moment dat het jou uitkomt. Wel zo fijn! Na die 16 weken kun je de personal training verlengen per 4 weken.

 

Kosten:

  • €65,- per uur bij 1 uur per week (€1040 voor 16 weken)
  • €55,- per uur bij 2 uur per week (€1760 voor 16 weken)

 

Resultaat

Het resultaat is altijd het gevolg van de effort die jij er zelf in stopt. Jij bent dus zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat, onder begeleiding én aanmoediging van onze trainers. Uiteraard gaan we voor een duurzaam resultaat. Het is de bedoeling dat jij je nieuwe, gezonde levensstijl ook na afloop vol kunt houden.

 

Plan nu een intake!

Klinkt dit als iets voor jou en wil jij jouw sportieve doelen behalen? Boek dan nu een intake voor de personal training en begeleiding van een voedingsspecialist. De intake kost €40,- en wanneer je vervolgens personal training afneemt, is de intake gratis.