Voorwaarts!

Na een succesvolle pilot, introduceert Allround Training in 2020 een nieuwe training. Kun je minimaal 5 kilometer hardlopen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de nieuwe quick fix training ‘Voorwaarts!’ Van Allround Training Ede wat voor jou.

Voorwaarts! is een trainingsprogramma voor maximaal 6 deelnemers per keer dat gebaseerd is op de speedmars. In het leger is dit een manier om in korte tijd een grote afstand te overbruggen.

Bij Voorwaarts! loop je met een verzwaarde rugzak en ga je afwisselen 1 minuut wandelen en 2 minuten versnellen, voor een maximale duur van 5 kilometer. Het resultaat? Gewichtsverlies, spiermassa en een topconditie in no time.

Deze vorm van training daagt jou uit om alles uit jezelf te halen. Je motiveert jezelf én elkaar om je grenzen te verleggen.

Klinkt dit als iets voor jou? Om voor alle deelnemers het maximale uit dit trainingsprogramma te halen, stellen we de volgende voorwaarden voor deelname:

  • Je kunt minimaal 5 kilometer achter elkaar hardlopen
  • Je beschikt over goede hardloopschoenen (deze kun je aanschaffen bij PK Running in Dodewaard of Runnersworld in Ede. Als lid van Allround Training Ede krijg je 15% korting)
  • Je bent bereid om alles te geven, opgeven is geen optie

Je kunt elke vrijdagavond van 18.30u – 19.30u meedoen met Voorwaarts. Let op: maximaal 6 deelnemers per keer.