Workshop

Een sportieve workshop organiseren voor vrienden, je familie of collega’s? Dan ben je bij Allround Training Ede aan het juiste adres. Wij geven regelmatig workshops aan bedrijven, organisaties, onderwijsinstellingen en particulieren.

Of je nu wilt boksen, uitgedaagd wilt worden tijdens een bootcamp of helemaal ‘zen’ wilt worden tijdens yoga… Wij denken graag met je mee over een passende, sportieve activiteit.

Tijdens onze workshops gaan we verder dan alleen het fysieke aspect. Zo wordt de bokszak als middel gebruikt om thema’s binnen persoonlijke ontwikkeling en leiderschap te benaderen. Tijdens het boksen ervaar je al snel hoe je reageert en handelt in relatie tot jezelf en anderen.

 

Locatie sportworkshops

De workshops kunnen zowel op ons eigen terrein als incompany of op externe locaties gegeven worden. Binnen- of buitenwerktijden… dat is voor ons geen probleem. We stemmen de tijd en locatie graag af op jouw wensen.

 

Contact

Binnenkort ook zo’n actieve workshop volgen en ben je benieuwd wat wij voor jou in petto hebben? Stuur dan een mail naar info@allroundtrainingede.nl of neem direct contact op via het contactformulier.