Hallo, leuk dat je onze website bezoekt!
De eerste stap naar een gezonder en vitaal leven.

Goede begeleiding tijdens het dieet is doorslaggevend! Bij Allround Training Ede zijn we gericht op resultaat en klanttevredenheid. Om hier goed in te scoren staat de begeleiding op nummer één. 

Daarnaast geven wij deskundig advies. Wij zien graag een goed resultaat in de producten en diensten die wij verkopen. Dit houd dus ook in, dat niet al onze producten online verkrijgbaar zijn. Hierdoor houden wij altijd goed contact met de klant en weten wij zeker dat deze het programma volgt en het gewenste resultaat zal behalen. Wil je graag vrijblijvend geadviseerd worden, dan kan je ons contactformulier invullen. Voor meer inhoudelijke informatie kan je ons contacten

Wil je graag meer weten over Allround Vit?

Wij geven diverse vrijblijvende infoavonden op verschillende locaties, waar wij graag al je vragen beantwoorden en je deskundig advies geven. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Stuur ons dan gewoon een mailtje via het contactformulier of i

Wij richten ons op het zichtbare resultaat!

Wat wij dus heel belangrijk vinden, is dat we ons lichaam niet uitputten, waardoor symptomen als een slechte huid, verlies van spiermassa, vermoeidheid etc. veroorzaakt kunnen worden. Daarom voegen wij vitaalstoffen toe, die het lichaam in de meeste diëten te kort komt. Dit zorgt ervoor, dat u zich gezond en energiek voelt. 

Geen stress of vermoeidheid

Het Allround Vit programma is gemakkelijk vol te houden, omdat u weinig last van stress, vermoeidheid of honger zult hebben. Wij zorgen ervoor dat uw lichaam genoeg energie heeft om te verbranden en om stress, daarmee dus verzuring te voorkomen. 

Afvallen 'probleemzones'

Bij vrouwen is dit voornamelijk de buik, heup en bovenbeen/arm. Bij mannen vooral de borst, buik en onderkin. Dit staat vaak ook wel bekend als de probleemzones, omdat hier geen enkele workout verbetering in blijkt te brengen.

Spiermassa behouden

Afvallen betekent bij Allround Vit, vet kwijtraken! Het doel hierbij is onder andere om de spiermassa te behouden. Dit is natuurlijk ook belangrijk, als u gericht wilt afvallen. Wij zorgen ervoor dat u genoeg energie heeft om te kunnen verbranden, zodat uw lichaam niet “zijn eigen spieren aantast.” Daarnaast kunt u ook gaan sporten waardoor uw spiermassa zelfs vergroot tijdens het dieet!

Houd er een mooie huid aan over

Het Allround Vit programma zorgt niet alleen voor veel verlies van uw vet massa, maar gelijktijdig ook voor het verlies van huid massa. Zelfs als u last heeft van cellulitis, kan dit tijdens het afvalprogramma sterk verbeteren. Juist dit mooie resultaat is uniek bij het Allround Vit programma.

Slank blijven zonder honger lijden

Ook wel eens de uitspraak gehoord over bijvoorbeeld een zak chips:” Ik word al dikker als ik er alleen naar kijk!” Zelfs hier zit een kern van waarheid in. Mensen die al vaak een laag-kilocalorieën dieet hebben gevolgd, hebben hun stofwisseling in de war gebracht. Deze staat hierdoor op een hele lage stand, waardoor vet veel lastiger wordt verbrand. Oftewel, het Jo-Jo effect. En wat nog lastiger is, om hier weer vanaf te komen. Bij Allround Training Ede denken wij met onze klanten mee en zorgen wij voor tevredenheid ook na het afvallen. Tijdens ons afvalprogramma wordt uw stofwisseling weer op de ‘Fabrieksinstellingen’ gezet, waardoor u na het dieet dus weer kunt genieten van een patatje of een schaaltje chips, zonder dat de weegschaal alweer een kilo meer telt.

ALLROUND TRAINING EDE

BOEK NU JE INTAKE
VOOR ALLROUND FIT!

Neem contact op

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

 

09:00 – 21:30

17:30 – 21:30

07:00 – 21:30

17:30 – 21:30

07:00 – 20:30

08:30 – 12:30

Gesloten