Yoga

Yoga is een training die voor vrijwel iedereen geschikt is. Yoga focust zich namelijk op het opbouwen van een betere balans tussen lichaam en mind en het beter beheersen van de stress in je dagelijks leven. En dat kan iedereen met zijn drukke werk-, school- of sociale leven wel gebruiken!

Yoga’ bij Allround Training Ede is seculier (vrij van religie) en wordt aangeboden voor iedereen die meer balans wil en zijn/haar lichaamshouding wil optimaliseren.

 

Wat is yoga?

Yoga is een complete lichaamversterkende workout die voor het grootste gedeelte bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. Yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende lichaamshoudingen. Een korte mindfulness-oefening is een belangrijke afronding om na de workout de eenheid van lichaam en mind te ervaren.

 

Opbouw van de yogales

In de lessen besteden we aandacht aan de ademhaling en zwaartekracht van het lichaam door te werken met staande-, zittende- en liggende houdingen. Halverwege de les is er een korte mindfulness-oefening en we sluiten af met een ontspanningsoefening.

 

Wat moet ik meenemen?

Zorg voor comfortabele, makkelijk zittende kleding. Zorg ook voor sokken en een warme trui en neem een deken en/of handdoek mee. De oefeningen zijn voor iedereen prima te volgen, wees welkom!