OVER ALLROUND

Laten we ons even voorstellen,

“Gezondheid als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.” – Institute for Positive Health

En laat dat nu ook net het motto zijn van Allround Training Ede. Vanuit deze overtuiging trainen en begeleiden wij jou naar een gezonde en fitte levensstijl.

Bij Allround Training Ede heb je de keuze uit verschillende trainingen. Of je nu enthousiast wordt van een outdoor bootcamp, even lekker zweten en werken aan je conditie en techniek tijdens een conditie bokszaktraining, een betere balans op wilt bouwen tussen lichaam en geest of liever in onze trainingsruimte werkt aan je kracht en/of uithoudingsvermogen, er is voor iedereen een passende training. Ook bieden wij diverse verdiepende cursussen aan en personal training die ook echt persoonlijk is.

Hiermee prikkelen wij jong en oud om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Samen sporten voor elk niveau maken wij mogelijk in een veilige omgeving.

Wij geloven dat je met een gezonde leefstijl beter presteert en minder vaak ziek bent. We helpen je daarom bij het wekelijks voldoende bewegen, bij het gebruik van de juiste voeding en we inspireren je ook om je jezelf mentaal te ontwikkelen.

Samen werken we aan jouw doel: een gezondere, fittere en sterkere versie van jezelf!

Welkom!

KOM TRAINEN BIJ ALLROUND TRAINING EDE!

Wil jij ook werken aan een fittere, gezondere en sterkere versie van jezelf?

Kom dan trainen bij Allround Training Ede! Je krijgt van ons altijd 2 proeflessen cadeau om een training uit te proberen, zodat je kunt ontdekken of het iets voor jou is.