OVER ALLROUND

“Gezondheid als het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.” – Institute for Positive Health

En laat dat nu ook net het motto zijn van Allround Training Ede. Vanuit deze overtuiging trainen en begeleiden wij jou naar een gezonde en fitte levensstijl.

Als je je eigen gezondheid kunt managen, zul je al snel ervaren dat je een enorme groei doormaakt op fysiek, mentaal en sociaal vlak. We stimuleren je dan ook om deze kennis te delen met je omgeving, zodat iedereen dezelfde groei kan doormaken.

Bij Allround Training Ede heb je de keuze uit verschillende trainingen. Of je nu enthousiast wordt van een wekelijkse outdoor bootcamp, een betere balans op wilt bouwen tussen lichaam en geest of liever in onze trainingsruimte werkt aan je uithoudingsvermogen, er is voor ieder een passende training. Onze trainers hebben elk hun eigen talenten die ze mogen inzetten bij het begeleiden van deze trainingen. Samen werken we aan jouw doel: een gezondere, fittere en sterkere versie van jezelf!

KOM TRAINEN BIJ ALLROUND TRAINING EDE!

Wil jij ook werken aan een fittere, gezondere en sterkere versie van jezelf?

Kom dan trainen bij Allround Training Ede! Je krijgt van ons altijd 2 proeflessen cadeau om een training uit te proberen, zodat je kunt ontdekken of het iets voor jou is.