Team

Gerdo Rozeboom

Al van kleins af aan ben ik bezig met bewegen en met sport in het bijzonder. Ik ben begonnen met judo, daarna gaan kickboksen en geëindigd met krav maga. Ook doe ik veel kracht- en conditietraining. Ik ben veel buiten, daar geniet ik van de natuur, van de stilte en kom ik tot rust. Even geen prikkels, maar gewoon stevig trainen waarbij ik de grenzen van mijn eigen lichaam wel opzoek, maar ook bewaak.

In 2013 heb ik Allround Training Ede samen met Pieter opgezet. Wat de hulpvraag was van één persoon, werd een sportclub voor velen! Mijn sportachtergrond, sportopleidingen en mijn passie om anderen te motiveren en te inspireren komen hier bij elkaar. Wat is er mooier dan kennis en ervaring door te geven? Ik ben er namelijk van overtuigd dat, wanneer je fysiek sterker wordt, je ook mentaal groeit, je daardoor lekkerder en beter in je vel gaat zitten en dat ook uitstraalt. Hoe gaaf is dat!

Een bekende slogan is ‘The magic happens outside of your comfort zone’. Daar sluit ik me helemaal bij aan. Ik verwerk daarom altijd een uitdaging in de trainingen die ik geef. Laat je verrassen en inspireren. Tot snel!