Team

Gerdo Rozeboom

Hallo, ik ben Gerdo,

Welkom bij Allround Training Ede! Ik stel me graag even voor. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met beweging en sport. Mijn reis begon met judo, ging verder met kickboksen en eindigde met krav maga. Naast deze vechtsporten doe ik ook veel aan kracht- en conditietraining. Ik ben vaak buiten te vinden, genietend van de natuur en de rust. Het is heerlijk om even geen prikkels te hebben en stevig te trainen, waarbij ik de grenzen van mijn eigen lichaam opzoek en bewaak.

*De Oprichting van Allround Training Ede*
In 2013 heb ik samen met Pieter Allround Training Ede opgericht. Wat begon als de hulpvraag van één persoon, groeide uit tot een sportclub voor velen! Mijn sportachtergrond, opleidingen en passie voor het motiveren en inspireren van anderen komen hier perfect samen. Wat is er mooier dan je kennis en ervaring door te geven?

*Fysieke en Mentale Groei *
Ik ben ervan overtuigd dat fysieke kracht hand in hand gaat met mentale groei. Wanneer je fysiek sterker wordt, voel je je mentaal ook beter en straal je dat uit. Het is fantastisch om te zien hoe mensen zich ontwikkelen en sterker worden, niet alleen in hun lichaam, maar ook in hun geest.

*Uitdaging en Comfortzone*
Een bekende slogan is ‘The magic happens outside of your comfort zone’. Hier sluit ik me volledig bij aan. Daarom verwerk ik altijd een uitdaging in de trainingen die ik geef. Ik geloof dat juist buiten je comfortzone de echte groei plaatsvindt.

*Laat je Verrassen en Inspireren*
Bij Allround Training Ede daag ik je uit om verder te gaan dan je dacht dat mogelijk was. Laat je verrassen door wat je kunt bereiken en inspireren door de vooruitgang die je boekt. Samen zorgen we ervoor dat je niet alleen fitter wordt, maar je ook beter in je vel gaat voelen.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Tot snel bij Allround Training Ede!