Team

Elisabeth Cuperus

Hallo, ik ben Elisabeth,

Wat leuk dat je hier bent bij Allround Training Ede! Ik stel me graag even voor. Naast mijn passie voor sport breng ik graag tijd door met mijn gezin, of we nu samen skeeleren, een spelletje spelen, of lekker buiten in de tuin bezig zijn. In mijn vrije tijd vind ik ook rust in tuinieren en tekenen.

*Mijn Unieke Benadering*
Wat mij onderscheidt als trainer is mijn persoonlijke benadering. Ik heb oog voor elk individu en ben altijd benieuwd naar jouw motivatie om te sporten. Ik wil niet alleen naast je staan als coach, maar ook als supporter op jouw unieke reis.

*Sport als Levenswijze*
Sporten zit al vanaf jongs af aan in mijn bloed. Jarenlang heb ik gebasketbald, en daarnaast heb ik veel plezier beleefd aan diverse andere sporten zoals dansen, hardlopen, mountainbiken en boksen. Deze brede ervaring neem ik mee in mijn trainingen, zodat ik jou optimaal kan begeleiden.

*Groei en Inspiratie*
Het is enorm inspirerend om te zien hoe mensen groeien door sport. Voor mij gaat dit niet alleen om fysieke fitheid, maar juist om de mentale kracht die je ontwikkelt. Goed in je vel zitten heeft zoveel facetten, en ik help je graag om deze balans te vinden.

*Waarom Allround Training Ede?*
Bij Allround Training Ede kijken we verder dan alleen het sporten. Hier draait het om het echt zien van mensen. Dat inspireert me en geeft me voldoening. Het is geweldig om deel uit te maken van een gemeenschap waar persoonlijke aandacht en groei centraal staan.

*Wat je van mijn trainingen kunt verwachten*
In mijn circuittrainingen zul je veel variatie in oefeningen vinden. Ik geloof sterk in het belang van persoonlijke verbinding en ik zie jou als individu. Samen ontdekken we wat jou motiveert en hoe we samen kunnen groeien.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Tot snel bij Allround Training Ede!