Team

Mark van Dijk

Hallo, ik ben Mark van Dijk,

Welkom bij Allround Training Ede! Ik stel me graag aan je voor. Ik ben 23 jaar oud en woon momenteel op het sportcentrum Papendal in Arnhem, waar ik fulltime topsporter ben als judoka. Oorspronkelijk kom ik uit Egchel, een klein dorpje in Limburg, maar sinds 2019 heb ik mijn thuisbasis verlaten om me volledig te richten op mijn topsport.

*Mijn Sport- en Studieachtergrond *
Naast mijn intensieve sportcarrière ben ik ook 4e jaars student HBO Sportkunde aan de HAN. Ik hoop deze studie in 2025 af te ronden. Vanuit deze opleiding is mijn passie als trainer en begeleider ontstaan. Elke les weer ben ik gemotiveerd om het beste uit mijn deelnemers te halen en ze te helpen hun doelen te bereiken.

*Leven als Topsporter en Trainer*
Het leven als topsporter heeft me veel geleerd over discipline, doorzettingsvermogen en het belang van een holistische aanpak in training. Deze ervaringen breng ik mee naar mijn lessen bij Allround Training Ede. Ik geloof dat fysieke en mentale groei hand in hand gaan, en dat elk individu unieke ondersteuning nodig heeft om te floreren.

*Wat Je van Mijn Lessen Kunt Verwachten *
In mijn lessen kun je een combinatie van technische vaardigheden, krachttraining en mentale coaching verwachten. Ik streef ernaar om een inspirerende en ondersteunende omgeving te creëren waar iedereen zijn of haar grenzen kan verleggen. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen, of dat nu het verbeteren van je kracht, techniek of algehele fitheid is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Tot snel in één van de lessen bij Allround Training Ede!